Doğayı katletmeden “
temiz ürünlerden” fayda bulma bilincinde isek;
BALIK YAĞI MI, KRILL MI
ALMALIYZ?
Kriller, deniz besinleri zincirinin önemli
bir halkasını oluşturan karides benzeri kabuklu deniz canlılarıdır ve krillerin
gitgide daha fazla avlanmasının ekolojik etkisiyle endişeler, ABD’nin batı
kıyılarında kril avının yasaklanmasını ve Norveç ve Antarktika’da da ciddi
anlamda sınırlandırılmasıyla sonuçlandı.
Buna karşın balık yağı takviyeleri
ağırlıklı olarak sardalya ve ançuezden üretilir. Bu türlerin kısa süreli üreme
döngüleri göz önüne alınınca sürdürülebilirlik açısından ideal olarak
düşünülmektedir. Balık yağı omega-3 takviyesi için yalnızca sürdürülebilir bir
kaynak olmakla kalmayıp, aynı zamanda genel olarak daha yüksek bir omega-3
konsantrasyonu sağlamakta, çok daha dengeli olmakta ve kril yağından daha büyük
bir bilim ile desteklenmektedir.
Civanın balığın
faydalarını minimize ettiğini biliyorsak
BALIK YAĞINI ve BALIĞI
KIYASLAYABİLİRİZ.
Çoğu kimse haklı olarak, özellikle pisi
balığı, ton balığı ve kılıç balığı gibi büyük cins balıklardaki cıva
miktarından endişe duyar.
Nordic Naturals balık yağı, toksisite riski olmadan Omega-3
temel yağ asitlerinin sağlıkla ilgili yararlarından hepsini formları bozulmadan
içinde bulundurur. Çok patentli teknolojilerimiz herhangi bir kimyasal ve
yüksek ısı kullanmadan çevresel toksinleri ortadan kaldırır ve en katı uluslar
arası saflık standartlarının ötesindeki ve balıktan en az 750 kat daha saf olan
balık yağlarını temin eder.
Yüksek sağlık verimi almak için “emilimin” çok önemli olduğunu biliyorsak;
BALIK YAĞINI MI, KETEN TOHUMUNU MU SEÇMELİYİZ?
Omega-3 yağ asitleri iki ana kategoriye ayrılır: bitkilerden elde edilen (daha kısa zincirli yağ asidi olan alfa-linolenik asit veya ALA içeren keten tohumları) ve denizden elde edilen (daha uzun zincirli yağlar EPA ve DHA içeren balık yağı).
EPA ve DHA vücudun sağlıklı kalmasını ve gelişimi için ihtiyaç duyulan yağlardır. İnsanlar bitki kaynağını (ALA) EPA ve DHA’ya çok etkili şekilde dönüştürememektedir.
Yapılan araştırmalar ALA’nın yalnızca yaklaşık %8-20’sinin EPA’ya dönüştüğünü ve DHA’ya da hiç dönüşemeyebileceğini göstermektedir. Balık yağı omega-3 EPA ve DHA’nın en iyi kaynağıdır.
BALIKSI TAT ARTIK
GEÇMİŞTE KALDI…
Balık yağı alma konusunda en sık rastlanan
itirazlar tadı ve aldıktan sonra ağızda kalan tat.
Nordic Naturals’ın patentli
üretim süreci ile doğal meyve esansları hem yumuşak jel kısmına hem de hafif,
temiz ve meyveli tat için yağ kısmına eklenir.
Müşterilerimizden ve sağlık
profesyonellerinden yıllardır gelen yorumlar çocukların, ergenlerin ve her
yaştan yetişkinlerin Nordic Naturals balık yağlarının temiz, doğal lezzetini
beğendiklerini gösteriyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder