ÇOK PATENTLİLİK



Nordic Naturals; 
1995 yılında Norveç’li Joar OPHEIM tarafından 
Amerika’da kurulduğundan bu yana 
üretiminin her aşamasında 
"patentliliğe"  
büyük önem vermektedir..



Nordic Naturals ürünlerinin işleme sürecinde, su ve kil filtrelerinden, enzimatik moleküler damıtmaya kadar tüm safhalarda herhanfi bir kimyasal ya da aşırı ısı kullanılmaz. Isının en düşük düzey olması sağlanarak, yağın doğal bileşiklerinin en üst seviyede tutulması hedeflenir.


Yüksek konsantre ürünlerin tamamında, trigliseridler oluşturmak için hiç bir kimyasal veya aşırı ısının yardımı olmadan, yanlızca doğal enzimler kullanılır.


Patentli enzimatik moleküler damıtma işlemi ile balık yağının yalnızca yararlı bileşenleri (Omega-3, 5, 6, 7, 9, 11) bırakılarak, çevresel toksinler ve satüre edilmiş yağlardan arındırılır. Ayrıca, emilimin sağlandığından ve sonuca ulaşıldığından emin olmak için tüm ürünler doğal trigliserid biçiminde üretilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder